Kuopion kampus

Keskiviikkona 31.1.2024, Snellmania-rakennus

 

Täältä löydät LUOTI-päivän ohjelman ja luentomateriaalit.

2024 ohjelma on nyt julkaistu!

Tapahtumaan osallistumisesta voit ansaita itsellesi upean haalarimerkin!

KESKIVIIKON OHJELMA

Hei osallistuja!

Tervetuloa mukaan LUOTI-päivään 2024. LUOTI-päivän idea on saanut alkunsa Kuopion kampuksella ja tänäkin vuonna tapahtuma toteutetaan Snellmania-rakennuksessa paikan päällä.

Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä luoti.info@gmail.com!

Ohjelma

Keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Kuopion kampus, Snellmania-rakennus

 

9:00-12:00
Yritystori & CV-kuvaus

Snellmania aula

Yritystorilla pääset tutustumaan LUOTI-päivässä mukana oleviin yrityksiin.

12:15-13:00
Taitojen muuntaminen liikeideoiksi -työpaja

SN211

Työpajassa opit tunnistamaan A: omista taidoistasi ja osaamisestasi asioita, joista voisi kehittää maksullisen tuotteen tai palvelun, sekä B: ketkä voisivat olla palveluasi käyttäviä asiakkaita. Työpajaa tulee pitämään Business Centerin Tomi Tuovinen

13:15-14:00
Osaamispuun juuret: Vahvuudet, arvot ja minä -työpaja

SN211

Itsetuntemus ja omien arvojen mukainen toiminta on tärkeää oman paikan löytämisessä työelämässä. Mitkä ovat sinun vahvuutesi ja voimavarasi, mitä arvoja haluat toteuttaa ja edistää elämässäsi? Millaisesta taustasta tulet ja miten näet itsesi? Millaisiin roolit ja ammatilliset identiteetit voisivat tulevaisuudessa tuntua hyviltä? Tule mukaan työpajaan pohtimaan osaamispuusi juuristoa, sitä mistä sinä ponnistat kohti työelämää. Työpajan vetäjänä Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

14:15-15:00
Osaamispuu: Osaaminen, haaveet ja kiinnostukset -työpaja

SN211

Osaamista kertyy tutkinnoista, työkokemuksista ja vapaa-ajan toimista, ja toimintaasi ohjaa henkilökohtaisen kiinnostuksen ja motivaation kohteet. Millaisia unelmia, haaveita ja ajatuksia sinulla on tulevaisuuden suhteen? Mitä kannattaa vaalia ja kasvattaa, mitä taas karsia? Mitkä tekijät ympärilläsi vaikuttavat siihen, mihin kiinnität huomiosi tai mistä kiinnostut? Tule mukaan työpajaan pohtimaan ainutlaatuista osaamistasi, ja löytämään rohkaisua kulkea omaa polkuasi. Työpajan vetäjänä Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

Työpajat

Tomi Tuovinen
Tomi Tuovinen

Business Center, innovaatioasiantuntija

Suvi Liikkanen
Suvi Liikkanen

Loimu ry, urapalvelupäällikkö